Ο χώρος μας αποτελεί έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο πολυχώρο που σας υποδέχεται για να γιορτάσετε τα γενέθλια ή την ονομαστική εορτή του παιδιού σας!
Στα MagmaParty© το παιχνίδι, και η διασκέδαση πρωτοστατούν, ενώ τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στις οργανωμένες δραστηριότητές μας.
Επιλέξτε από τις παρακάτω δράσεις αυτές που σας ενδιαφέρουν και χαρίστε ένα αξέχαστο πάρτυ στο παιδί και τους καλεσμένους σας.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

ESCAPE ROOM

Τα παιδιά έχουν 50 λεπτά για να λύσουν το μυστήριο και καταφέρουν να δραπετεύσουν από ένα Εscape Room σχεδιασμένο από την ομάδα μας ,ειδικά για το πάρτυ του παιδιού σας.

MAGMIND

Τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία ενός live τηλεπαιχνιδιού – off cameras- στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας! Δοκιμάζουν  τις γνώσεις τους, συναγωνίζονται με τους φίλους σας και τσεκάρουν τα αντανακλαστικά τους!

ΤΕΑΜ BUILDING GAMES

Επιτραπέζια παιχνίδια –και όχι μόνο- από κάθε γωνιά του πλανήτη. Προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να ταριάζουν και να υποστηρίζουν ένα αξέχαστο πάρτυ.

CONSTRUCTION CHALLENGE 

Μέσα από μοναδικές προκλήσεις ,οι πιο απίστευτες και πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές παίρνουν τρισδιάστατη μορφή και κίνηση. Οδηγός η φαντασία και η εφευρετικότητα των μικρών μας φίλων.

SOUND PROJECT

Με βοηθό τη Σοφία Κουρτίδου και το Στέφανο Τορτόπογλου ,τα παιδιά  έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός μουσικού διαγωνισμού. Μπορούν ακόμα να γράψουν και να ηχογραφήσουν με τους φίλους τους το δικό τους τραγούδι ,με μοναδικά sound effects και live looping εμπειρίες.

 

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας! Την ώρα που τα παιδιά διασκεδάζουν, οι καλεσμένοι σας απολαμβάνουν εκλεκτά εδέσματα και ροφήματα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου μας.

Σε συνεργασία με catering αναλαμβάνουμε το μενού του πάρτι για τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους σας. Το μενού διαμορφώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας! Αφήστε μας να διοργανώσουμε ένα διαφορετικό και αξέχαστο πάρτι για το παιδί σας και τους φίλους του!

Τι πρέπει να κάνω για την διοργάνωση του πάρτι;
  • Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 210-9626022 ή στείλτε μας mail στο party@team-magma.gr για έλεγχο διαθεσιμότητας της ημέρας που επιθυμείτε.
  • Επισκεφθείτε το χώρο μας και γνωρίστε μας.
  • Επιλέξτε το μενού & τις δράσεις και παραλάβετε τις δωρεάν προσκλήσεις.
  • Ελάτε την ημέρα του πάρτι, για να διασκεδάσετε!