Το MagMind είναι ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό λογισμικό αλλά αποτελεί συγχρόνως και ένα εναλλακτικό μέσο διασκέδασης για παιδιά και ενήλικες! Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να βιώσετε την εμπειρία ενός live τηλεπαιχνιδιού – off cameras- στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας!

Oι ομάδες χωρίζονται, τα φώτα κλείνουν και το παιχνίδι αρχίζει! 

Διαλέξτε κατηγορίες και ετοιμαστείτε να μπείτε στη μάχη των ερωτήσεων! Δοκιμάστε τις γνώσεις σας, ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας και τσεκάρετε τα αντανακλαστικά σας! Απαντήστε γρήγορα και σωστά στις ερωτήσεις και γίνετε εσείς η ομάδα που θα κερδίσει!

To MagMind απαρτίζεται από πολλούς και διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την αγωνία σας και συγχρόνως θα σας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου και διασκέδασης! Μπορείτε να διαγωνιστείτε σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων που περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως ιστορία, αθλητικά, γεωγραφία, τέχνες και πολλά άλλα, ή να επιλέξετε εσείς τη θεματολογία των ερωτήσεων και να ετοιμάσουμε ένα παιχνίδι αποκλειστικά για σας! Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ζήστε την ένταση του παιχνιδιού και του ανταγωνισμού και περάστε ένα αξέχαστο βράδυ με την παρέα σας!

Πως μπορώ να έρθω να παίξω;

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διαθεσιμότητα της αίθουσας και για να δηλώσετε αριθμό συμμετεχόντων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να το δηλώστε τουλάχιστον μια βδομάδα νωρίτερα  από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.