«Εδώ τα Μαθηματικά γίνονται παιχνίδι!»


Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να βιώσουν τη μαθησιακή καινοτομία των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων MagmaMath Junior© και MagmaMath© που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα της Team Magma για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας για την ενίσχυση της μαθηματικής τους σκέψης και την υποστήριξη των προσπαθειών τους  στα “μαθηματικά του σχολείου τους” με έναν τρόπο δημιουργικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό.

Επιλέξτε την Team Magma για να γιορτάσετε τα γενέθλια ή την ονομαστική εορτή του παιδιού σας με παιχνίδι και οργανωμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα μεταμορφώσουν  το πάρτι σας σε μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης!!!

Ο χώρος μας αποτελεί έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο πολυχώρο που σας υποδέχεται για να γιορτάσετε τα γενέθλια ή την ονομαστική εορτή του παιδιού σας!

Στα MagmaParty© το παιχνίδι, και η διασκέδαση πρωτοστατούν, ενώ τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στις οργανωμένες δραστηριότητες της Team Magma.

Επιλέξτε 3 από τις 5 δράσεις που προσφέρουμε και χαρίστε ένα αξέχαστο πάρτυ στο παιδί και τους καλεσμένους σας.

 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

ESCAPE ROOM

Τα παιδιά έχουν 50 λεπτά για να λύσουν το μυστήριο και καταφέρουν να δραπετεύσουν από ένα Εscape Room σχεδιασμένο από την ομάδα μας ,ειδικά για το πάρτυ του παιδιού σας.

MAGMIND

Τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία ενός live τηλεπαιχνιδιού – off cameras- στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας! Δοκιμάζουν  τις γνώσεις τους, συναγωνίζονται με τους φίλους σας και τσεκάρουν τα αντανακλαστικά τους!

ΤΕΑΜ BUILDING GAMES

Επιτραπέζια παιχνίδια –και όχι μόνο- από κάθε γωνιά του πλανήτη επιλεγμένα προσεκτικά ώστε να ταριάζουν και να υποστηρίζουν ένα αξέχαστο πάρτυ.

CONSTRUCTION CHALLENGE 

Μέσα από μοναδικές προκλήσεις ,οι πιο απίστευτες και πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές παίρνουν τρισδιάστατη μορφή και κίνηση με οδηγό τη φαντασία και την εφευρετικότητα των μικρών μας φίλων.

SOUND PROJECT

Με βοηθό τη Σοφία Κουρτίδου& το Στέφανο Τορτόπογλου ,τα παιδιά  έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός μουσικού διαγωνισμού ή ακόμα και να γράψουν και να ηχογραφήσουν με τους φιλους τους το δικό τους τραγούδι ,με μοναδικά sound effects και live looping εμπειρίες.

 

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας! Την ώρα που τα παιδιά διασκεδάζουν, οι καλεσμένοι σας απολαμβάνουν εκλεκτά εδέσματα και ροφήματα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου μας.

Σε συνεργασία με catering αναλαμβάνουμε το μενού του πάρτι για τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους σας, το οποίο διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας! Αφήστε μας να διοργανώσουμε ένα διαφορετικό και αξέχαστο πάρτι για το παιδί σας και τους φίλους του!

Τι πρέπει να κάνω για την διοργάνωση του πάρτι;
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας της ημέρας που επιθυμείτε.
  • Επισκεφθείτε το χώρο μας και γνωρίστε μας.
  • Επιλέξτε το μενού & τις δράσεις και παραλάβετε τις δωρεάν προσκλήσεις.
  • Ελάτε την ημέρα του πάρτι, για να διασκεδάσετε!